Χαρούμενοι και αισιόδοξοι ότι κάτι αλλάζει, οι εκπρόσωποι των ομάδων του Συνοικισμού, μετά το άνοιγμα του γηπέδου, μετά από 7 χρόνια

Παρόντες  χθες στο άνοιγμα, του γηπέδου στον Συνοικισμό, και εκπρόσωποι των ομάδων της περιοχής οι οποίοι ήταν φανερά χαρούμενοι και αισιόδοξοι ότι κάτι αλλάζει στο τοπικό ποδόσφαιρο. 

Συγκεκριμμένα οι εκπρόσωποι των ομάδων του Συνοικισμού που βρέθηκαν στο γήπεδο δήλωσαν: «Αρχίζει κάτι καινούργιο και αισιόδοξο», είπε ο πρόεδρος του Κύψελου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια προπονείται και αγωνίζεται στο Λέχαιο, Στέργιος Αναστασιάδης, και συμπλήρωσε πως οι καλοί αγωνιστικοί χώροι συμβάλλουν στην δημιουργία «αθλητικού πολιτισμού που μπορεί να πάει τις ομάδες μας μπροστά». Ενώ ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Καλύβας, πρόσθεσε πως «όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ, έχουμε κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα σε αυτό το γήπεδο. Καταλαβαίνετε πως αισθανόμαστε εμείς αλλά και πως αισθάνονται οι κάτοικοι του Συνοικισμού που θα έρχονται εδώ και θα βλέπουν τα παιδιά τους και εγγόνια τους να παίζουν ποδόσφαιρο εκεί όπου αγωνίστηκαν και οι ίδιοι».

Ο εκπρόσωπος του Αστέρα Κορίνθου (ο οποίος φιλοξενείται στα Εξαμίλια), Θύμιος Παπαχρήστος, έκανε λόγο για μια συγκινητική στιγμή: «όλοι οι κάτοικοι του Συνοικισμού νιώθαμε άσχημα που βλέπαμε το γήπεδο κλειστό όλα αυτά τα χρόνια. Για εμάς είναι σημαντικό, όχι μόνο που θα φτιαχτεί το γήπεδο, αλλά και που θα είναι ανοιχτό και θα μπορεί να έρχεται έστω να περπατήσει ένας άνθρωπος. Γιατί ο Συνοικισμός δεν έχει χώρους για να αθληθούμε, για να περπατήσουμε έστω…».

Ο ιστορικός παράγοντας του Κύψελου και ιδρυτής του σωματείου από το 1970, ο Θεοδόσης Στριμμενόπουλος μίλησε συγκινημένος για τους πρόσφυγες, «που με το πιλοφόρι έχτισαν πέτρα πέτρα αυτό το γήπεδο. Το γήπεδο αυτό ανήκει στον Συνοικισμό αλλά και στην Κόρινθο γιατί από εδώ έχουν περάσει όλες οι ομάδες: Ο Άρης, ο Πήγασος, ο Απόλλων, ο ΠΑΟ Κορίνθου…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ