Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια για την έγκαιρη προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας

Σύσκεψη του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης για την έγκαιρη προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας με συμμετοχή Περιφερειαρχών και εκπροσώπων Περιφερειών πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Ο Υπουργός Β. Κικίλιας τόνισε  ότι χρειάζεται εγρήγορση καθώς η αντιπυρική περίοδος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και επικρατούν ακόμη υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμια. Ως προς την προετοιμασία εν όψει χειμώνα χαρακτήρισε «πολύ ικανοποιητική την αποτύπωση της πορείας των έργων στις Περιφέρειες και από πλευράς εκτέλεσης και από πλευράς εξέλιξης των μελετών και των διαδικασιών.”

Στόχος, όπως είπε είναι «να συντονίσουμε, αλλά και να βοηθήσουμε την προσπάθεια αυτή» και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Εμείς λοιπόν θα κάνουμε μαζί με εσάς, ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, οργανωμένα, επαγγελματικά και στην ώρα του, προκειμένου να μειώνουμε μόνιμα τις πιθανότητες στην οποιαδήποτε κλιματική έξαρση να έχουμε προβλήματα» , «το βιώσαμε στη χώρα μας πέρσι με τον Daniel».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ