Σχεδόν 15 φορτηγά με χορτάρια έβγαλαν τα συνεργεία του Δήμου, από το γήπεδο του Συνοικισμού. Ποιές επεμβάσεις γίνονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του Γενάρη

Τις επόμενες μέρες θα δημοπρατηθεί η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Συνοικισμού, όπως ανέφερε σε δήλωσή του στην hmerisiakorinthou.gr, χθες, ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, σχολιάζοντας το άνοιγμα του γηπέδου μετά από 7 χρόνια εγκατάλειψης . Δες εδώ τη δήλωση: 

Ο Νίκος Σταυρέλης μιλά στην hmerisiakorinthou.gr για το άνοιγμα, μετά από 7 χρόνια, του γηπέδου στον Συνοικισμό, την τεράστια σημασία του αλλά και την αρνητική στάση της Αντιπολίτευσης – Ημερησία Κορίνθου.

Όπως  είπε, ακόμη, μεταξύ άλλων, ο κ. Σταυρέλης “Θα μπει νέος συνθετικός χλοοτάπητας, υπερσύγχρονος. Και εκτός αυτού, τα συνεργεία που μπήκανε προχθές (σ.σ την Τετάρτη) μέσα, έχουν καθαρίσει – έχουν κάνει «γυαλί» – το γήπεδο απ’ τα χορτάρια. Περίπου 15 φορτηγά με χορτάρια βγάλαμε μέσα από το γήπεδο, από τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες. Και επιπλέον, ετοιμάζουμε μελέτη σύντομα να αναθέσουμε, ώστε μέσα στο επόμενο δίμηνο να ανακατασκευάσουμε αποδυτήρια τέρματα, γκολπόστ, δίχτυα, προστατευτικά, κάγκελα, τα πάντα.

Πρώτα ο Θεός, τον Γενάρη θα είναι έτοιμο το γήπεδο, αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε ανυπέρβλητα εμπόδια. Διότι τώρα τελευταία έχουμε χορτάσει από ενστάσεις από την αντιπολίτευση, για θέματα άνευ ουσίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ