Ποιό είναι το μήνυμα που έστειλε το 22ο Διεθνές Φόρουμ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών από την Κόρινθο, όπου φιλοξενήθηκε;

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία και με ηχηρό το μήνυμα της αλληλεγγύης το 22ο Διεθνές Φόρουμ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Κόρινθο που το φιλοξένησε. 

Η 22η συμβολική Λαμπαδηδρομία, που αναδεικνύει τη σημασία της αιμοδοσίας ως πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, σηματοδότησε την έναρξη των εργασιών  του 22ου Διεθνούς Φόρουμ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (International Youth Forum), το οποίο διεξήχθη μέχρι χθες στην Κόρινθο. Η Λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ξεκινώντας από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου και καταλήγοντας στην Πλατεία Φλοίσβου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, ο οποίος τόνισε την ανάγκη επέκτασης της μεγάλης αξίας του εθελοντισμού σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συλλογικής δράσης για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το Φόρουμ συγκεντρώνει νέους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές, με στόχο την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοτικής δράσης και της κοινωνικής ευθύνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ