Βόλεϊ Με τρεις ακόμη αθλήτριες ενισχύει το δυναμικό του ο ΑΣΠ Κόρινθος

Ο ΑΣΠ Κόρινθος ανακοίνωσε αυτές τις ημέρες την έναρξη της συνεργασίας του με τρεις ακόμα αθλήτριες, που όπως αναφέρει: “θα ενισχύσουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.

Πιστός στις αρχές και τις αξίες του, ο σύλλογος επενδύει στη νέα γενιά. Από αυτή προέρχονται οι Αντζελα Γκιώκα, Demi Παπαδημητρίου και Ραφαέλα Ζώγκου.

Η Άντζελα έκανε τα πρώτα της βήματα στις Ακαδημίες του ΑΣΠ Κόρινθος και εν συνεχεία αγωνίστηκε για 5 σεζόν στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Είναι γεννημένη το 2004 και αγωνίζεται ως libero.

Η Demi ξεκίνησε από τα αναπτυξιακά τμήματα του Παμβοχαϊκού, ενώ σε μικρή ηλικία κατάφερε να μεταπηδήσει στη γυναικεία ομάδα. Φέτος θα είναι μέλος της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠ Κόρινθος στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Γεννημένη το 2007 και με ύψος 1,70μ. αγωνίζεται ως πασαδόρος.

Τέλος, η Ραφαέλα είναι ακόμα ένα παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, καθώς από εκεί ξεκίνησε, από εκεί πέρασε στα αγωνιστικά τμήματα και τώρα έφτασε η ώρα να βρεθεί στη γυναικεία ομάδα.

Τους ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ