“Άρωμα” 14 χωρών στο Δημαρχείο της Κορίνθου. Επισκέπτες από πρεσβείες συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο και αντάλλαξαν δώρα

Επισκέπτες από πρεσβείες 14 χωρών βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της Κορίνθου, όπου συναντήθηκαν , σε θερμό κλίμα, με τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη και εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής , συζήτησαν και αντάλλαξαν δώρα. Πρόκειται για τους πρέσβεις από το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, τη Χιλή, την Αίγυπτο, το Πακιστάν και την Παλαιστίνη.

Τους υψηλούς προσκεκλημένους δέχτηκε με χαρά ο δήμαρχος, ο οποίος στην σύντομη προσφώνησή του έκανε αναφορά στη μεγάλη ιστορία της Κορίνθου, που ξεκινά από την Αρχαιότητα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Οι ίδιοι οι επισκέπτες ήταν ιδιαίτερα ενήμεροι για αυτή την ιστορία, ενώ εξέφρασαν στον δήμαρχο τον θαυμασμό τους για την πόλη, την οποία διέσχισαν περπατώντας στους πεζοδρόμους, από το λιμάνι μέχρι το Δημαρχείο.

Οι επισκέπτες έδωσαν στον Δήμαρχο ως δώρο ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα από τους τόπους που εκπροσωπούσαν και πήραν από τον κ. Σταυρέλη αντίγραφα του Ναού του Απόλλωνα στην Αρχαία Κόρινθο και τοπικά προϊόντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ