Ν. Σταυρέλης για Κοινωνικά φροντιστήρια : “Ο σπόρος” που έριξε το Νοέμβριο του 2012 ο Μάριος Σταματάκης  μαζί με τον Βλάσση Ανδρικόπουλο έπιασε και ρίζωσε γερά”

Η τελετή λήξης των Κοινωνικών φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων έγινε πριν από λίγες ημέρες. Εκεί παρέστη και ο επικεφαλής της  «Πνοής Δημιουργίας» Νίκος  Σταυρέλης ο οποίος έγραψε σχετικά στην σελίδα του στο F :

«Το παρόν δώσαμε στη λιτή και σεμνή τελετή λήξης των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της φετινής σχολικής χρονιάς. Στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό μου ανέφερα χαρακτηριστικά ότι η παρουσία μας σήμερα στην τελετή αποτυπώνει και την απόλυτη στήριξή μας στον εθελοντικό αυτό θεσμό, υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας.

Ο σπόρος που έριξε το Νοέμβριο του 2012 ο Μάριος Σταματάκης-Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. μαζί με τον πρωτεργάτη των Κοινωνικών Φροντιστηρίων Βλάσση Ανδρικόπουλο έπιασε και ρίζωσε γερά. Πάνω από 20 εθελοντές καθηγητές και πάνω από 90 παιδιά συμμετείχαν στην πολύ δύσκολη χρονιά που έληξε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στα παιδιά μας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ