Παναγιώτης Λουζιώτης στην hmerisiakorinthou.gr: “Ξεκινάμε δυναμικά…ξεκινάμε χωρίς ούτε μία μέρα αναμονή..”

Ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr μία ημέρα μετά την εκλογή του . Ο κος Λουζιώτης μίλησε για  δημοκρατία στο Επιμελητήριο ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδιά του στο Επιμελητήριο . Μεταξύ άλλων, μας είπε:

“Χτες 17 Νοεμβρίου είχαμε την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Αντίστοιχα και στο Επιμελητήριο θα μπορούν να παίρνονται αποφάσεις δημοκρατικά και να υπάρχει έλεγχος.
Αναλαμβάνουμε όλα τα κομμάτια της διοίκησης του Επιμελητηρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ξεκινάμε χωρίς ούτε μία μέρα αναμονή. Δρομολογούμε τον βασικό μας στόχος, ο οποίος είναι, πρώτα από όλα να αποκαταστήσουμε το κύρος του Επιμελητηρίου και δεύτερον να γίνει το Επιμελητήριο Κορινθίας χρήσιμο και ωφέλιμο για τις επιχειρήσεις του.
Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την πανδημία έχουν δημιουργήσει μία άσχημη κατάσταση για τις επιχειρήσεις εδώ και 12 χρόνια. Βλέπουμε στην καθημερινότητά μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας δοκιμάζεται σκληρά.
Το Επιμελητήριο είναι ένας οργανισμός και όχι εταιρεία ώστε να έχει κέρδη και οφείλει να είναι ανταποδοτικός στα μέλη του.
Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά ώστε στρεβλώσεις και προβλήματα με κρατικές παρεμβάσεις να μπορέσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες τις συνθήκες για τα μέλη μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το Επιμελητήριο θα δίνει στους επιχειρηματίες πληροφορίες και γνώσεις που χρειάζονται για την επιχείρησή τους.. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ