Κάνει “το επόμενο βήμα” σήμερα ο Παναγιώτης Ρουστέμης στην πίστα Silesia Ring Circuit στην Πολωνία!

Ο συντοπίτης μας οδηγός αγώνων Παναγιώτης Ρουστέμης που τα έχει πολύ καλά μέχρι σήμερα σε όλες τις συμμετοχές του σε αγώνες και στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις,  σήμερα κάνει το επόμενο βήμα και αυτό είναι  στην πίστα Silesia Ring Circuit στην Πολωνία. Ο Παναγιώτης  «φιλοξενήθηκε» στο περιοδικό «Τέσσερις τροχοί» . Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, «Το επόμενο βήμα θέλει να κάνει ο ταλαντούχος οδηγός Παναγιώτης Ρουστέμης, καθώς θα λάβει μέρος στη Junior WRC Drive Day 2022 στην πίστα Silesia Ring Circuit στην Πολωνία στις 7 Δεκεμβρίου, οδηγώντας ένα Ford Fiesta Rally3.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Παναγιώτης Ρουστέμης θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα στην αγωνιστική του καριέρα. Στόχος του είναι να λάβει μέρος στον θεσμό του FIA Junior WRC.»

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

Και το αφιέρωμα συνεχίζει: «Στην Πολωνία στις 7 Δεκεμβρίου στην πίστα Silesia Ring Circuit, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Junior WRC Drive Day 2022. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους σκέφτονται να αγωνιστούν στη σειρά FIA Junior WRC. Παράλληλα οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα δοκιμάσουν το τετρακίνητο Ford Fiesta Rally3, θα γνωρίσουν ολόκληρη την ομάδα του Junior WRC. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και ο “δικός μας” Παναγιώτης Ρουστέμης, ο οποίος θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια. Το 2018 μετά από πρόσκληση της M-Sport, μαζί με επιλεγμένους οδηγούς είχε οδηγήσει το Ford Fiesta Rally4 του θεσμού FIA Junior WRC 2019. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Παναγιώτης θα έχει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δοκιμάσει το τετρακίνητο Ford Fiesta Rally3…»

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ