Την άλλη εβδομάδα οι αποφάσεις για δραστηριότητες, όπως γήπεδα – Θέλουν να δουν πότε αναμένεται η κορύφωση αυτού του κύματος

Την επόμενη εβδομάδα θα επαναξιολογηθούν οι υπόλοιπες δραστηριότητες, μετά τα σχολεία, από την Επιτροπή Ειδικών, “γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις αποφάσεις μας να δούμε τον κύκλο αυτού του κύματος, πότε δηλαδή αναμένεται η κορύφωση”, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στους “Αταίριαστους”.

“Η κορύφωση θεωρητικά μπορεί να είναι και αυτή την εβδομάδα, μπορεί να είναι όμως και στο διάστημα 10-20 Ιανουαρίου. Δυο στοιχεία είναι πάρα πολύ κρίσιμα: πότε κορυφώνεται το κύμα και δεύτερον ποια είναι η πίεση στο σύστημα.” είπε ακόμη ο Υπουργός και πρόσθεσε: “Ως πρόθεση είναι να μην υπάρξει περαιτέρω περιορισμός σε άλλες δραστηριότητες, άρα αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε περισσότερους περιορισμούς από αυτούς που έχουν μπει. Από εκεί και πέρα, θα επανεκτιμηθεί την άλλη εβδομάδα εάν θα χρειαστεί αυτοί οι περιορισμοί να παραμένουν ή θα μπορούν μερικώς να αίρονται. Π.χ. στα γήπεδα, αν θα μπορεί να υπάρξει κάτι μεγαλύτερο σε πληρότητα. Αλλά αυτό θα είναι συζήτηση της άλλης εβδομάδας, όχι αυτής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ