Τάκης Θεοδωρικάκος: “Να μην χαθεί ξανά ανθρώπινη ζωή μέσα από την βία και την εγκληματικότητα του οπαδικού χουλιγκανισμού”

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι». Μιλώντας στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο αναφέρθηκε στον 19χρονο Άλκη, στους γονείς του αδικοχαμένου παλικαριού, στα φαινόμενα χουλιγκανισμού, στις συλλήψεις των ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αποπομπή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Για τον Άλκη και τους γονείς του
«Ως γονιός δύο παιδιών, αισθάνομαι συγκλονισμένος, καταρχήν από την ίδια την τραγωδία της απώλειας του παιδιού. Αισθάνομαι συγκλονισμένος γιατί έχουν βρει το κουράγιο, τη δύναμη και με περίσσευμα ανθρωπιάς και αγάπης αντιμετωπίζουν αυτή την τραγική εξέλιξη για τη ζωή τους. Πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για τους γονείς που χάνουν τα παιδιά τους και ας κρατήσουμε όλοι το μήνυμα ενότητας και αγάπης από αυτούς τους ανθρώπους για κάνουμε τις αναγκαίες πράξεις και να λάβουμε τις αποφάσεις για να μην ξαναχαθεί ανθρώπινη ζωή μέσα από την βία και την εγκληματικότητα του οπαδικού χουλιγκανισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ