Yλικά Συνταγής
- 300 γραμ. μπισκότα digestive
- 125 γραμ. βούτυρο
- 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
- 450 γραμ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
- 600 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γραμ. άχνη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Αυτό το υπέροχο cheesecake nutella θα σας ξετρελάνει όλους! Για το τσιζκέικ νουτέλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξεκινάμε συγκεντρώνοντας όλα τα υλικά.
Για το μίγμα
- Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα.
- Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο.
- Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα.
- Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
- Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση.
- Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει στο ψυγείο.
Αυτό το cheesecake nutella θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η τραγανή υφή από τα μπισκότα και η δροσερή κρέμα του τσιζκέικ νουτέλα θα σας μαγέψει. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και η επιτυχία θα είναι σίγουρη!
Argiro.gr