Την Τρίτη 3 Μαϊου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Θα αυξηθεί όμως η κίνηση , από τους “φουσκωμένους” λογαριασμούς ρεύματος;

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται φέτος τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022.
Η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες από 1η έως 15 Μαΐου. Άρα φέτος η έναρξη των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου.
Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των Υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Τέλος, με εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαΐου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11:00 – 18:00.
Οι έμποροι εμφανίζονται συγκρατημένοι και εκτιμούν ότι δεν θα έχουν τα έσοδα που θέλουν , αφού οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και η ακρίβεια σε βασικά τρόφιμα, έχει αποθαρρύνει τους καταναλωτές τους τελευταίους μήνες από δαπάνες για ψυχαγωγία και ένδυση.

Πάντως για άλλη μια φορά η κορινθιακή αγορά θα προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και Υπηρεσίες στους καταναλωτές, ντόπιους και ξένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ