Υλικά συνταγής
- 250 γρ. ταλιατέλες, μαγειρεμένες
- 4 κολοκυθάκια
- 3 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη και πορτοκαλί)
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μακρόστενες λωρίδες, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε λωρίδες.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια και κατόπιν τα σοτάρουμε μέχρι να έχουν μαγειρευτεί, χωρίς να λιώσουν.
Ανακατεύουμε με τις πιπεριές, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι μέχρι να ζεσταθούν όλα καλά και τέλος ανακατεύουμε με τα μακαρόνια.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Για έξτρα νοστιμιά μπορούμε να προσθέσουμε καρότο και λίγες ελιές στις ταλιατέλες.
- supersyntages.gr