Φόρος εισοδήματος: Μπορείτε και στο τέλος Αυγούστου με διπλή δόση (Ιούλιος και Αύγουστος) χωρίς προσαύξηση

Για τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων και την πληρωμή του  οι επιλογές είναι πολλές για όσους ήδη  έχουν το εκκαθαριστικό στα χέρια τους. Μπορούν να εξοφλήσουν στο τέλος Αυγούστου διπλή δόση (Ιούλιος και Αύγουστος) χωρίς προσαύξηση ή να πληρώσουν εφάπαξ όποτε θέλουν έως το τέλος Αυγούστου με έκπτωση 3% επί του οφειλόμενου φόρου. Εκτός αν πλήρωσαν ήδη τη πρώτη δόση στο τέλος του Ιουλίου.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή για δικαιούχους για τους οποίους η βεβαίωση του επιστρεπτέου ποσού ολοκληρώνεται μετά την 25η Ιουλίου 2022, η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί την 31η Αυγούστου 2022, μαζί με τη δεύτερη δόση. Για τους υπόλοιπους έχει λήξει ήδη η προθεσμία τέλος Ιουλίου για την 1η δόση.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 25η Ιουλίου 2022 και η οφειλή βεβαιώθηκε μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν εφάπαξ την οφειλή έως και 31 Αυγούστου 2022, με έκπτωση 15%. Το έξτρα «κούρεμα» 15% χάνουν όσοι δεν υπέβαλαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 25 Ιουλίου 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ