Υλικά συνταγής
- 2 μισή κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 μισή κούπα ζάχαρη
- Μισό κ.γλ. αλάτι
- 160 γρ. γάλα
- 75 γρ. μαργαρίνη
- 3 αυγά
- Μισό κ.γλ. περίπου βανίλια
- 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα, χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα.
Μετά, βάζουμε το μείγμα σε φόρμα, την οποία έχουμε βουτυρώσει καλά.
Τέλος, ψήνουμε το κέικ στους 175 βαθμούς Κελσίου, για 1 ώρα περίπου.
Τόσο απλά και εύκολα το κέικ μας είναι έτοιμο.
Καλή απόλαυση!
Συμβουλές
- Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να πασπαλίσουμε το κέικ με άχνη.