Χρ. Δήμας: “Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και κίνητρα για μεγαλύτερη ανταγωνιστότητα …”

Mε ταλαντούχους νέους και νέες που έχουν δημιουργήσει και εργάζονται σε νεοφυείς επιχειρήσεις στο πλαίσιο της παρουσίας του ElevateGreece στις Ημέρες Καριέρας, συνομίλησε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Χρίστος Δήμας ο οποίος τονίζει «την ανάγκη να εστιάσουμε στις δεξιότητες που απαιτείται να έχουν οι σύγχρονοι επαγγελματίες και της διαρκούς επανεκπαίδευσης , ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.», όπως ο ίδιος αναφέρει.

Χιλιάδες υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εταιρειών από όλη την Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσουν ή να ξεκινήσουν την καριέρα τους και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.

«Το Τομεακό Επιστημονικό Συμβούλιο Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναβάθμισης Δεξιοτήτων του #ΕΣΕΤΕΚ παρουσίασε την έρευνα «Ανθρώπινο Δυναμικό στο Οικοσύστημα Τεχνολογίας και Καινοτομίας», με έμφαση το Elevate Greece. Η έρευνα αναδεικνύει την συνεισφορά του Elevate Greece στην δημιουργία χιλιάδων νέων, ποιοτικών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας» προσθέτει ο κος Δήμας σε ανάρτησή του στο FB..

«Ο στόχος μας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και κίνητρα, ώστε οι ταλαντούχοι νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί σε διεθνή κλίμακα από την Ελλάδα.» καταλήγει στο σχόλιό του ο Κορίνθιος πολιτικός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ