Τα τέσσερα ερωτήματα του Νίκου Σταυρέλη στον Βασίλη Νανόπουλο στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

4 ερωτήσεις έθεσε ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης στον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο για επίκαιρα θέματα του δήμου, στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου . Συγκεκριμμένα ο κος Σταυρέλης αναφέρει σχετικά με αυτά:

“Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα με ομοφωνία σχεδόν σε όλα τα υπηρεσιακά θέματα.
Πριν από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έθεσα Επίκαιρες Ερωτήσεις προς το Δήμαρχο που αφορούν τα εξής θέματα:
1.Τι τροποποίηση προβλέπεται να γίνει στο Master Plan του λιμανιού δεδομένου ότι αναρτήθηκε στο διαύγεια η ανάληψη δαπάνης 30.000 € για το σκοπό αυτό, χωρίς να έχει αποφασίσει κάτι σχετικό το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
2.Έχω υποβάλει αίτηση α/20-9-2022 ζητώντας πόσες νέες δηλώσεις υπεβλήθησαν για επιπλέον τετραγωνικά μέτρα από αυθαίρετα οικιών και καταστημάτων, πόσα τετραγωνικά συνολικά δηλώθηκαν, τι ποσά έχουν εισπραχθεί από τα αναλογούντα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και αν έχουν βεβαιωθεί τα σχετικά ποσά από το 2020 όπως ορίζει η διάταξη νόμου.
3.Γιατί δεν ήλθε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα των κατοίκων του Χιλιομοδίου (περιοχής Φανερωμένης) για να παρέμβει ο Δήμος στη ΔΕΗ προς μετατόπιση του δικτύου υπερυψηλής τάσης το οποίο σχεδιάζεται να διέλθει πάνω από τα υπάρχοντα σπίτια των κατοίκων.
4.Τι γίνεται με το ΕΥΘΥΜΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ. Ακούγονται πολλά στη τοπική μας κοινωνία. Αν ο Δήμος έκανε ενέργειες ελέγχου των οικονομικών, όπως έχει αρμοδιότητα με το Τμήμα Πρόνοιας και σε ποιές ενέργειες θα προβεί ο Δήμος για επιχορήγηση ποσού για άμεσες ανάγκες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ