Β. Νανόπουλος – Γ. Δέδες – Τί συζήτησαν οι δύο πολιτικοί στο Δημαρχείο – Σε τί συμφώνησαν

Στη σημερινή συνάντηση  του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου με την παράταξη “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ” του Γιώργου Δέδε στο δημαρχείο συζητήθηκαν έργα τα οποία όπως τα χαρακτήρισαν οι δύο πολιτικοί είναι “Έργα υποδομής και ζωτικής σημασίας για την ευημερία και προστασία των πολιτών και των περιοχών”. Η συνάντηση και συνάντηση όπως και η συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία και των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Τάσου Μποζίκη και Παναγιώτη Καρσιώτη.

Ο κος Νανόπουλος μίλησε για “συνάντηση και συνεργασία που αποσκοπεί στις λύσεις των μεγάλων ζητημάτων χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς”. «Καλωσορίζω τον Γιώργο Δέδε και τους περιφερειακούς συμβούλους σήμερα στο δήμο Κορινθίων σε μια συνάντηση και συζήτηση για την εύρεση κοινών τόπων δράσης. Οι λύσεις και η ευημερία των πολιτών είναι ο στόχος μας. Όλοι εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς. Δεν υπάρχουν κομματικές διαφορές στην προώθηση και την επίλυση ζητημάτων που οι πολίτες και ο τόπος μας έχουν ανάγκη» είπε ανοίγοντας την συνέντευξη  ο Δήμαρχος, “δίνοντας στην συνάντηση καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα”, όπως έκανε σαφές ο δήμος στο δελτίο Τύπου.

«Συζητούμε για θέματα υποδομής, για θέματα άρδευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και των τόπο μας και έχουν καθυστερήσει δραματικά. Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Δήμαρχο ακριβώς γιατί ο στόχος μας είναι κοινός» σημείωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδες.

«Στα μεγάλα θέματα συμφωνούμε και συνεργαζόμαστε, υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές επιλογές όμως τις ξεχνάμε όταν συνεργαζόμαστε για το καλό των πολιτών» είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων ολοκληρώνοντας την συνάντηση με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό με το Γιώργο Δέδε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ