Νίκος Σταυρέλης: “…Ακούστε λοιπόν κάτοικοι του Σοφικού την αλήθεια και μόνον την αλήθεια”…

φωτο αρχείου

Απαντώντας ο Νίκος Σταυρέλης στο θέμα της αγοράς οικοπέδου στο Σοφικό για παιδική χαρά , απευθυνόμενους στους κατοίκους αλλά και στον πρόεδρο του Δ.Σ για την τροπή που πήρε η συζήτηση για το θέμα στο Δ.Σ ,αναφέρει , μεταξύ άλλων:

“…Ακούστε λοιπόν κάτοικοι του Σοφικού την αλήθεια και μόνον την αλήθεια.

-Τα στελέχη της παράταξής μας στο Τοπικό Συμβούλιο του Σοφικού υπερψήφισαν την πρόταση αγοράς του οικοπέδου για παιδική χαρά με 58.000€ διότι ο Πρόεδρος ανέφερε ότι αυτή είναι και αντικειμενική αξία (το δήλωσε και στη συνέντευξη των ύβρεων).

-Τα στελέχη της παράταξής μας που παρίσταντο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2 Νοεμβρίου υπερψήφισαν την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου (τη δική σας κύριε Πρόεδρε) για την αγορά του οικοπέδου με 58.000€ χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε την επίσημη αντικειμενική αξία.

-Η απόφαση έλαβε 18 ψήφους αντί των 22 που απαιτούνται εκ του νόμου. Δε πιστεύω να φταίει η παράταξη Σταυρέλη γι αυτό. Άλλες παρατάξεις διοικούν το Δήμο.

Τι άλλο έπρεπε να κάνουμε;

Μέχρι σήμερα δε μιλήσαμε καθόλου για το θέμα που ήλθε και ξαναήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς αποτέλεσμα. Πάλι εμείς φταίμε; 33 μέλη έχει το Δημοτικό Συμβούλιο και η παράταξή μας συμμετέχει με 7 δημοτικούς συμβούλους. Δεν προβληματίζεσθε;

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά τέτοιες δηλώσεις δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό.

Η ευθύνη των εξελίξεων ανήκει σε εσάς πλέον. …”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ