Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ Κορινθίας

Δελτίο Τύπου

“Αγαπητοί συμπολίτες,

τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ Κορινθίας, αναλογιζόμενοι τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος μας και η πατρίδα μας και βλέποντας κάθε μήνα να χειροτερεύει η ποιότητα της ζωής μας, νιώθουμε ότι πρέπει να ενεργήσουμε στην κατεύθυνση συνεργασίας ενώνοντας τις δυνάμεις μας με όποιον έχει τις ίδιες αγωνίες . Κάθε άποψη και κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμο λιθαράκι στο συλλογικό αγώνα.
Σας προσκαλούμε στις ανοικτές συνελεύσεις μας για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε τα προβλήματα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα μας.
Ποιοί είμαστε

Το Ε.ΠΑ.Μ. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011, στην εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων της Πλατείας Συντάγματος. Από τότε, έχει οργανωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει χιλιάδες μέλη και φίλους σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελείται από απλούς πολίτες, οι οποίοι συμφωνούν ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα επειγόντως, είναι να απελευθερωθεί από το καθεστώς της Μνημονιακής Κατοχής, να επανέλθει η συνταγματική έννομη τάξη και να απονομηθεί Δικαιοσύνη, ώστε η πατρίδα μας να οδηγηθεί προς μια αναγέννηση και πραγματική ευημερία με κυρίαρχο το λαό της.

Περισσότερα για εμάς:
-Το κανάλι μας στο Youtube
https://www.youtube.com/c/EpamhellasGr/featured
– Οι ιστοσελίδες μας

Αρχική


https://www.facebook.com/metopo
-viber:
https://bit.ly/3pNvv45

Το ΕΠΑΜ Κορινθίας
τηλ.: 2741 550 722 Παρασκευή & Σάββατο 10πμ έως 2μμ.
Κιν.: 6978 519 585 Μενέλαος Παπαδημητράτος
e- mail: epamkorinthos19@gmail.com”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ