ΥΛΙΚΑ
1 κούπα αλεύρι γοχ
1 κουτάλι της σούπας ζάχαρη
1 κουτάλι του γλυκού αλάτι
1 ½ κούπα γάλα
2 αυγά
3 κουτάλια της σούπας λάδι ή λιωμένο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαργη και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά και το λάδι ή το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν όλα τα υλικά μας.
Στη συνέχεια πέρνουμε ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι ή μεσαίο (ανάλογα τι μέγεθος θέλουμε τις κρέπες μας) και το βάζουμε στο μάτι να ζεσταθεί χωρίς λάδι.
Με μια μικρή κούπα ή μια κουτάλα που σερβίρουμε τη σούπα, ρίχνουμε το μείγμα μας στο τηγάνι και το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
Για να γυρίσεις την κρέπα θα πρέπει να έχει ψηθεί καλά. Αν προσπαθήσεις να την αναποδογυρίσεις και δεν το καταφέρνεις, τότε άστη γιατί δεν έχει ψηθεί καλά.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για το υπόλοιπο μείγμα.
Στη συνέχεια γεμίζουμε με τα υλικά της αρεσκείας μας και την διπλώνουμε είτε στη μέση είτε σε ρολό.
hellomagazine.com