Μέχρι τις 20 του μήνα πρέπει οι παραγωγοί Κορινθιακής σταφίδας να παραδώσουν τις υποχρεωτικές ποσότητες και να παραλάβουν τα αντίστοιχα τιμολόγια για να πάρουν την ενίσχυση

Στη συνάντηση που είχε πριν από δύο ημέρες ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντά με θέμα την ενίσχυση των παραγωγών επιτραπέζιων σταφυλιών και Κορινθιακής σταφίδας, πήρε την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει ενίσχυση για την μαύρη σταφίδα. Ο κος Κόλλιας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.  Ενώ για τα επιτραπέζια  ο Βουλευτής τόνισε ότι θα επανέλθει  μετά την υποβολή από την ΔΑΟΚ προς το ΥΠΑΑΤ των στοιχείων που θα τεκμηριώνουν την μεγάλη απώλεια του εισοδήματος των παραγωγών μας.

 Με νεώτερη ενημέρωση ο κος Κόλλιας αναφέρει: “Ζήτησα από τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ παράταση. Πριν από λίγο με ενημέρωσαν ότι ο Πρόεδρος Ευάγγελος Σημανδράκος έδωσε παράταση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου για την έκδοση τιμολογίων εκ μέρους των μεταποιητικών επιχειρήσεων , προκειμένου οι παραγωγοί Κορινθιακής σταφίδας να εισπράξουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση.
Καλώ τους παραγωγούς μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία να παραδώσουν τις υποχρεωτικές ποσότητες και να παραλάβουν τα αντίστοιχα τιμολόγια.
Παραμένω σταθερά στο πλευρό των παραγωγών μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ