Mπάσκετ: ΚΑΟ Κορίνθου : 10 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες! Τιμήθηκε με πλακέτα από την ΕΣΚΑΚ

Την 10ετή, αδιάλειπτη παρουσία του ΚΑΟ Κορίνθου στις Εθνικές κατηγορίες στο μπάσκετ τίμησε πριν  από λίγες ημέρες , στην διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, η ΕΣΚΑΚ!

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε, εκπροσωπώντας το Διοικητικό συμβούλιο η πρόεδρος κ.Ευαγγελία Παπαϊωάννου από τον βουλευτή Αργολίδας κ.Ανδρέα Πουλά.

Η Πρόεδρος αφιέρωσε τον έπαινο στην Κόρινθο, “σε όλους τους ανθρώπους που βαδίζουν μαζί με τον ΚΑΟΚ σε αυτήν την μαγική πορεία, τους φιλάθλους, τους χορηγούς, τους ανθρώπους της διοίκησης που σε δύσκολους καιρούς δηλώνουν ανελλιπώς “παρών”.”, όπως αναφέρθηκε.

Την Πρόεδρο συνόδευαν στην εκδήλωση ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και Πρόεδρος του ΚΚΠ Κορίνθου, επιχειρηματίας κ.Βασίλης Ταγαράς και η δημοσιογράφος, Υπεύθυνη Τύπου του ΚΑΟΚ κ.Χριστίνα Τσιορωτά.

“Λόγοι, ανώτερων των επιθυμιών τους, κράτησαν μακριά από την εκδήλωση τους ανθρώπους που δημιούργησαν τον ΚΑΟΚ και οδήγησαν τα πρώτα του βήματα, συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι 10 χρόνια μετά, τους κ.κ Ανδρέα Καλαντζή, Βαγγέλη Μπουφη και Γιάννη Γκιόκα.”, όπως τονίζει η ομάδα μέσω του FB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ