Συνάντηση εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης με τους Αντιπεριφερειάρχες και τον Δήμαρχο Κορινθίων, στη Κόρινθο – Τί προανήγγειλε ο Παναγιώτης Νίκας

Τα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης . Ο κος Νίκας είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Χάρη Βυτινιώτη και ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσο Γκιολή, καθώς και την εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλο Αθηνά Κόρκα, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ακόμα, ο Π. Νίκας είχε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ε.με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Σπύρο Ζαχαριά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε σειρά από σημαντικά έργα του Δήμου Κορινθίων. Όπως είπε ο κος Νίκας επίκειται υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων οι οποίες θα έλθουν προς συζήτηση στην μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εξ άλλου, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον δήμαρχο  ότι σύντομα, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ, θα υπάρξουν προσκλήσεις για ένταξη έργων ύδρευσης και αναπλάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ