Παραδόθηκαν το νέο, σύγχρονο γήπεδο 5χ5 στο Στάδιο της Κορίνθου και τα βοηθητικά γήπεδα

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε χθες το απόγευμα σε χρήση των σωματείων της Κορίνθου, το νέο, σύγχρονο γήπεδο 5χ5 στο Στάδιο της Κορίνθου και τα βοηθητικά γήπεδα
«Παραδίδουμε σήμερα νέους αθλητικούς χώρους στους νέους της πόλης μας, χώρους που είχαν ανάγκη! Καταγράψαμε την ανάγκη και προχωρήσαμε γρήγορα στην παρέμβαση ούτως ώστε οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι, να μπορούν να χρησιμοποιούν το 5χ5 και τα βοηθητικά γήπεδα που δημιουργήσαμε εδώ, ο δήμος Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ» ανέφερε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος, τονίζοντας την αρμονική συνεργασία η οποία οδήγησε και στο τελικό αποτέλεσμα.

« Τα σωματεία είχαν ζητήσει αυτό το νέο γήπεδο και ως ΚΕΠΑΠ, ως δήμος Κορινθίων με την συμβολή και την συνεργασία της Τεχνικής υπηρεσίας το παραδίδουμε σήμερα. Δημιουργήσαμε εδώ ένα γήπεδο 5χ5 με πλαστικό τάπητα και διαμορφώσαμε τον περιβάλλοντα χώρο με φυσικό χόρτο για να μπορούν και οι μεγάλες ομάδες να προπονούνται. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς γιατί ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που χρειάζεται την καθημερινή μας φροντίδα, είμαστε εδώ για να την παράσχουμε. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ αλλά και τους εργαζομένους στο ΚΕΠΑΠ γιατί το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνέπεια ομαδικής δουλειάς» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Μαγκλάρας .

Οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο ξεκίνησαν στις 5 Ιανουαρίου 2023. Την μελέτη συνέταξε και εκτέλεσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου παραδίδοντας την Τετάρτη 7 Ιουνίου, σε διάστημα μόλις 5 μηνών, χώρους σύγχρονους και ασφαλείς αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμος.

«Ως τεχνική υπηρεσία μας ζητήθηκε να μελετήσουμε και να εκτελέσουμε το έργο. Το πράξαμε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε και εκτελούμε σημαντικά έργα για τον δήμο μας, μεταξύ αυτών και τα συγκεκριμένα. Να χαρούν τα παιδιά να αναπτύξουν σώμα και πνεύμα και να τα απολαύσουμε σε ανώτερες κατηγορίες» ανέφερε , μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ Γιώργος Πούρος.

Στα εγκαίνια παρέστησαν εκπρόσωποι σωματείων . Τον αγιασμό τέλεσε ο π.Παύλος ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιου ζήτησε από τον Δήμαρχο οι χώροι άθλησης να πολλαπλασιαστούν και να είναι πάντα γεμάτοι με χαρούμενες παιδικές φωνές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ