Χαιρετισμό στα εγκαίνια, ομιλία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, περιήγηση στα περίπτερα της Έκθεσης του Επιμελητηρίου από τον Δήμαρχο Κορινθίων

Στην Έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας ” ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023″ που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 18 Ιουνίου , παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος στον χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων συνεχάρη τον Πρόεδρο και την διοίκηση του Επιμελητηρίου για την διοργάνωση,ενώ συγκινημένος θυμήθηκε την πρώτη διοργάνωση στην περιοχή Αγίου Νικολάου και τους λόγους που τότε τον ώθησαν ως πρόεδρο του επιμελητηρίου σε μια τέτοια δράση .

Όπως είπε μεταξύ άλλων : «Η έκθεση αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και είμαι εδώ για να στηρίξω όλες τις δράσεις της. Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας πριν από 16 χρόνια υλοποίησα στην περιοχή Αγίου Νικολάου, λίγα μέτρα από εδώ, την πρώτη διοργάνωση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα ως δήμαρχος Κορινθίων υποδέχομαι την έκθεση στην Κόρινθο. Ως Δήμαρχος στόχευσα, και πετύχαμε ως δημοτική αρχή, παρεμβάσεις και έργα που δημιουργούν νέο περιβάλλον για επενδύσεις, από το βήμα αυτό καλώ τις επιχειρήσεις να ενημερωθούν από το περίπτερο του δήμου για όσα υλοποιούνται και προσφέρουν ευκαιρίες επένδυσης και ανάπτυξης» ανέφερε στη συνέχεια ο κ.Δήμαρχος δεσμευόμενος πως ο ίδιος θα συνεχίσει να στηρίζει την έκθεση με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Δήμαρχος περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης, συνομίλησε με επιχειρηματίες και επισκέπτες, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στο δήμο Κορινθίων και στην κατεύθυνση της στήριξης του επιχειρείν και των επενδύσεων ενώ έλαβε μέρος και στις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου ο Δήμαρχος συμμετείχε σε εκδήλωση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συγκεκριμένα στην ημερίδα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Από την Τεχνολογία 4.0 στην Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα” μαζί με τους κ.κ Χρυσόστσομο Στύλιο, Διευθυντή Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων, Γιάννα Χορμόβα, Υποδιοικητρία ΔΥΠΑ , Μαρία Ξύγκα, ΙΤΥΕ Διόφαντος και συντονίστρια την κ. Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια της Focus Bari & Resillience Expert.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ