“Φώτισε το δέντρο της ζωής σου” Εκδηλώσεις ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για την μάστιγα των ναρκωτικών σε 4 δήμους της Κορινθίας

Το πρόγραμμα φετινών δράσεων-εκδηλώσεων του Κέντρου Πρόληψης Κορινθίας “Δίολκος” για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών,( 26η Ιουνίου),έχει τίτλο “ΦΩΤΙΣΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ” και στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, αλλά και δια ζώσης αλληλεπίδραση με την ευρύτερη κοινότητα της Κορινθίας, όπου ο κάθε πολίτης θα έχει βήμα να εκφράσει με τον δικό του τρόπο το δικό του μήνυμα- πρόταση, σχετικά με την πρόληψη των εξαρτήσεων, όπως αναφέρεται από το Κέντρο πρόληψης του νομού μας.

Αναλυτικά, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 4 Δήμους της Π.Ε Κορινθίας ως εξής:

  • Δευτέρα 26 Ιουνίου, ώρα 10.00- 13.00: Ενημερωτικό περίπτερο στα Καλάμια Κορίνθου με έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί στην περιοχή και πίνακα μηνυμάτων πρόληψης σε αλληλεπίδραση με την κοινότητα. Ο πίνακας αποτυπώνει ένα δέντρο με φύλλα, όπου κάθε πολίτης μπορεί να γράψει το δικό του μήνυμα πρόληψης ή τη δική του πρόταση.
  • Δευτέρα 26 Ιουνίου, ώρα 9.00 μ.μ: Ενημερωτικό περίπτερο και πίνακας μηνυμάτων πρόληψης σε αλληλεπίδραση με το κοινό, στο θεατράκι Τραγάνας Κιάτου σε χορευτική εκδήλωση , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό- Λαογραφικό Σύλλογο «Εύχαρις»
  • Τρίτη 27 Ιουνίου, ώρα 10.00- 13.00: Ενημερωτικό περίπτερο στο Δημαρχείο Λουτρακίου με έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί στην περιοχή και πίνακα μηνυμάτων πρόληψης σε αλληλεπίδραση με την κοινότητα.
  • Τετάρτη 28 Ιουνίου, ώρα 10.00- 13.00: Ενημερωτικό περίπτερο στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στην Κόρινθο, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, με έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί στην περιοχή και πίνακα μηνυμάτων πρόληψης σε αλληλεπίδραση με την κοινότητα.
  • Παρασκευή 30 Ιουνίου, ώρα 10.00- 13.00: Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου, με έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί στην περιοχή και πίνακα μηνυμάτων πρόληψης σε αλληλεπίδραση με την κοινότητα.

* Την εβδομάδα πριν τις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Ιουνίου, θα μεταφερθούν ειδικά ενημερωτικά σταντ σε όλους τους Δήμους της Π.Ε Κορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ