Σάρωθρο- καταστροφέας τρακτέρ στους Αγίους Θεοδώρους – Πού συνεχίστηκαν οι εργασίες καθαρισμού – αποψίλωσης από τον Δήμο

Στις γειτονιές της Περαχώρας , του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων  έγιναν σήμερα εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμός Δημοτικών χώρων, της πλατείας εισόδου αλλά και δρόμων στον κεντρικό ιστό του χωριού .

Λεπτομέρειες αναφέρει ο αντιδήμαρχος Αθ. Μουζάκης: Στο Παλαιό Καλαμάκι είσοδος από Επιδαύρου έως Καλαμάκι,στο Κάβο Ισθμίας, αλλά και στο 2ο ΕΠΑΛ!!!!

Στο Λουτράκι με κλάδεμα δέντρων επί των οδών όπου δυσκολεύεται το πέρασμα του σαρώθρου για την καθαριότητα των δρόμων!!!!

Στους Αγίους Θεοδώρους όπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Ράτης σε συνεννόηση και συνεργασία με την Ε.Υ.Δ.Ε Πελοποννήσου εξασφάλισε για λίγες μέρες ένα σάρωθρο και ένα καταστροφέα -τρακτέρ για κλάδεμα ψηλών δέντρων αλλά και αποψίλωση -καθαριότητα στον περιφερειακό των Αγίων Θεοδώρων!!!!

Επίσης αποψίλωση στην παραλία Τσόπα και στους γειτονικούς δρόμους….

Σταθερή μας προτεραιότητα είναι η προάσπιση της δημόσιας Υγείας, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου .Όμως, πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθεια για διασφάλιση της δημόσιας Υγείας, για έναν καθαρό Δήμο και μία καλύτερη ποιότητα ζωής σε κάθε γειτονιά του!!!!!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ