Τριήμερη “απόδραση” στην Ευρυτανία για τους ορειβάτες της Κορίνθου

Ε.Ο.Σ ΚΟΡΙΝΘΟΥ : 28/7 ΠΑΡ – 30/7 ΚΥΡ | ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ |

“ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ” – ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΗΛΙΑ (VIA FERRATA) –

“ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ ”

Ο ορειβατικός σύλλογος Κορίνθου αναχωρεί σήμερα για την Ευρυτανία και μεταξύ άλλων αναφέρει:”Ο σύλλογός μας διοργανώνει 3ήμερη εξόρμηση στην Ευρυτανία όπου θα επισκεφθούμε τα πιο εντυπωσιακά υδάτινα αξιοθέατα της περιοχής. Θα απολαύσουμε τα κρύα νερά και θα ανακαλύψουμε την πλούσια χλωρίδα και πανίδα όπως τα αγριοκρίνα Lilium Heildrechii αλλά και αν είμαστε τυχεροί πέστροφες και βίδρες.

Η εκδρομή ξεκινά το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό τον Προυσό Ευρυτανίας όπου θα φιλοξενηθούμε σε διαμορφωμένο χώρο με τουαλέτα και πόσιμο νερό σε σκηνές.

Το Σάββατο πρωί θα μεταφερθούμε στο χωριό Ροσκά όπου θα ξεκινήσει η πορεία μας για τους περίφημους καταρράκτες “Πάντα Βρέχει” στα νερά του Κρικελλοπόταμου, ανάμεσα στα όρη Καλιακούδα και Πλατανάκι, ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Την Κυριακή θα ανακαλύψουμε τη via ferrata της Μαύρης σπηλιάς και το “Μικρό πάντα βρέχει”. Η Μαύρη Σπηλιά βρίσκεται σε ένα από τα εντυπωσιακότερα φαράγγια της Ευρυτανίας όπου δεσπόζει και το διάσημο μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα εξίσου εντυπωσιακό αλλά λιγότερο γνωστό φαράγγι, το «Μικρό Πάντα Βρέχει» στο χωριό Τόρνος…”

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ