Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι συμπορεύονται με την “Πνοή Δημιουργίας”

Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι συμπορεύονται με την ομάδα της Πνοής Δημιουργίας στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός του Νίκου Σταυρέλη πρόκειται για τους:

ΑΡΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα έχει εργαστεί στην Εμπορική Τράπεζα και σε άλλες εταιρείες ως υπάλληλος γραφείου. Έχει τελειώσει με υποτροφία ως ειδικός χρηματιστηριακών εργασιών. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι χρόνια με την νεολαία του ΠΑΣΟΚ μαζί με όλη την οικογένεια της. Είναι πολύ δραστήρια και πιστεύει στην βελτίωση του επιπέδου ζωής του τόπου μας με το Νίκο Σταυρέλη.

Η Θεοδώρα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

ΖΩΓΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα Ζώγαλη επαγγελματικά ασχολείται επι πολλά έτη ως επαγγελματίας οδηγός ταξί. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παπαντωνίου και έχουν δύο παιδιά τον Μιχάλη και την Παναγιώτα. Το ενδιαφέρον της για προσφορά, την παρακίνησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη, ώστε το Στεφάνι να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει ρυθμό ανάπτυξης και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του.

Η Ιωάννα είναι υποψήφια Σύμβουλος στο Τ.Σ. Στεφανίου.

ΚΑΚΑΝΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Η Νικολέττα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει τελειώσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο ΑΤΕΙ Πειραιά. Είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης και επιθυμεί να δει τον τόπο της να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η Νικολέττα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Γαλατακίου.

ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης είναι μόνιμος κάτοικος Στεφανίου, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως ως αγρότης. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Δηλώνει έτοιμος και δυναμικός να προσφέρει στον τόπο του το καλύτερο για να πάει μπροστά.

Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ