Πεζοδρόμηση και διαπλάτυνση δρόμων στους Αγίους Θεοδώρους: “Απόλυτα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του αστικού ιστού!”

Μεταξύ των έργων που πραγματοποιήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους είναι  και η επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου πεζοδρομήσεων στο κέντρο της πόλης .

Η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων εξασφάλισε την ανάπλαση των οδών, όπου σε κάποιες πραγματοποιήθηκε και διαπλάτυνση των δρόμων, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγινε μετατροπή δρόμων σε πεζόδρομους.

“Η πεζοδρόμηση είναι απόλυτα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του αστικού ιστού! Συμβάλει στην αύξηση της ασφάλειας των πεζών, εξασφαλίζει την άνετη και εύκολη μετακίνησή τους, ενώ βελτιώνει την αισθητική εικόνα της πόλης”, αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ράτης και προσθέτει: “Η διευκόλυνση της πρόσβασης στον παραλιακό μας πεζόδρομο, μέσω της πεζοδρόμησης των κάθετων οδών, ήταν επιτακτική ανάγκη για την ανάδειξή του, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που αποτελεί το κέντρο ψυχαγωγίας της πόλης μας. Στην τετραετή θητεία μας, καταφέραμε την κατασκευή τ.μ. πεζοδρόμησης, (πεζοδρομίων & πεζόδρομων). Γιατί ο πεζός…έχει πάντα προτεραιότητα!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ