Επισκέψεις σε χωριά της Κορινθίας από τον Δημήτριο Πτωχό και εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κόρινθο – Ομιλία Υφυπουργού Χρίστου Δήμα

Επισκέψεις σε χωριά της Κορινθίας, πραγματοποίησε  αυτές τις ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός,  ενώ το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Κόρινθο, παρουσία του π. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, των Υφυπουργών Χρίστου Δήμα και Ν. Ταγαρά, της Βουλευτού Μαριλένας Σούκουλη και των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων.

Ο κος Πτωχός βρέθηκε προχθές στο Ζευγολατιό, στο Βραχάτι και στο Κιάτο, ενώ χθες το πρωί επισκέφθηκε το Σοφικό, τα Αθίκια . “Έχω δεσμευτεί από την αρχή της προσπάθειας μου πως θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάει η Πελοπόννησος Μπροστά! Και θα πάει!” τόνισε με νόημα ο κ. Πτωχός.

Ολόκληρη η ομιλία του Υφυπουργού Πολιτισμού Χρίστου Δήμα:  

“Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και κύριοι,

Αγαπητέ Δημήτρη,

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πάτα πολύ σημαντική υπόθεση για να την αφήσουμε στην τύχη. Θέλουμε έναν ικανό, έντιμο, αποτελεσματικό άνθρωπο ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει ώστε να λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Και σκεφτείτε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου την επόμενη προγραμματική περίοδο θα έχει διπλάσια χρήματα στο ΕΣΠΑ, χρήματα τα οποία θα μπορέσουν να πάνε για την τουριστική ανάπτυξη, για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, για την οδοποιία, για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για ζητήματα που πραγματικά επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Άρα το ερώτημα είναι: θέλουμε έναν ικανό, έντιμο και αποτελεσματικό άνθρωπο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, να είναι επικεφαλής ενός πολύ δυναμικού ψηφοδελτίου, ενός δυναμικού συνδυασμού και να έχουμε τα οφέλη στην καθημερινότητά μας; Εάν το θέλουμε, είναι μονόδρομος η επιλογή μας και πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Δημήτρη Πτωχό, να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης ώστε η Πελοπόννησος να πάει μπροστά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ