Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρυσοβαλάντης Μέλλος σχολιάζει στην hmerisiakorinthou.gr το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντης Μέλλος έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού σε αυτές τις εκλογές. Του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σχόλιο για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου στην Πελοπόννησο και μας είπε τα εξής:

“Θεωρώ ότι είναι ένα αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο, ένα αποτέλεσμα το οποίο βγάζει μπροστά την Πελοπόννησο, ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει και την προσπάθεια πολλών από μας που δώσαμε έντιμες μάχες και μάχες ουσίας. Μας έλειψε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό ψήφων για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε από την πρώτη Κυριακή την μεγάλη νίκη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι νίκες δεν έρχονται με κόπο. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, λίγο παραπάνω κι αυτό θα το δώσουμε με αγώνα για μια εβδομάδα ακόμη, μέχρι την τελική νίκη την Κυριακή. 

Από κει και πέρα, στο προσωπικό κομμάτι, είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή, αυτή την ώρα, διότι όταν όλο το “καράβι” έχει ακόμα αγώνα μπροστά δεν μπορεί ένας από τους επιβάτες, ένας από τους αυτούς που δίνουν τη μάχη, να πανηγυρίζει. Τουλάχιστον για τον εαυτό μου, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, καθώς είναι πρώτη φορά που βγαίνω και θεωρώ ότι οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” προς όλο τον κόσμο που με ψήφισε αλλά και προς όλους που στήριξαν όλη την προσπάθεια του συνδυασμού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε, βέβαια, μετά την τελική νίκη, την Κυριακή.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ