Cheesecake nutella

Yλικά Συνταγής

  • 300 γραμ. μπισκότα digestive
  • 125 γραμ. βούτυρο
  • 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
  • 450 γραμ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Αυτό το υπέροχο cheesecake nutella θα σας ξετρελάνει όλους! Για το τσιζκέικ νουτέλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξεκινάμε συγκεντρώνοντας όλα τα υλικά.

Για το μίγμα

  • Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας.
  • Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα.
  • Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια.
  • Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
  • Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο.
  • Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα.
  • Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
  • Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
  • Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση.
  • Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει στο ψυγείο.

Αυτό το cheesecake nutella θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η τραγανή υφή από τα μπισκότα και η δροσερή κρέμα του τσιζκέικ νουτέλα θα σας μαγέψει. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και η επιτυχία θα είναι σίγουρη!

Argiro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ