Fusilli μακαρόνια με κοτόπουλο και pesto

Τι θα χρειαστείς:
  • 500 γραμμάρια Fusilli Barilla
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 6 μπούτια κοτόπουλο φιλέτο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 150 ml σαφράν ζωμό
  • 4 κουταλιέςσάλτσα Pesto alla Genovese Barilla
  • Λίγες φλοίδες παρμεζάνας
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πώς θα το φτιάξεις:
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα Fusilli Barilla για 9 λεπτά.
  2. Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.
  3. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα μπούτια κοτόπουλου σε μικρές μπουκιές.
  4. Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  5. Σοτάρετε τις μπουκιές κοτόπουλο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για 2-3 λεπτά.
  6. Συνεχίζετε προσθέτοντας την ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά και σοτάρετε για άλλα 2-3 λεπτά.
  7. Προσθέτετε τα Fusilli Barilla, την σάλτσα Pesto alla Genovese Barilla, σβήνετε με τον ζωμό σαφράν και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά,μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  8. Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα με λίγες φλοίδες παρμεζάνας από πάνω.

e-fresh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ