Τι θα χρειαστείς:
- 500 γραμμάρια Fusilli Barilla
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 6 μπούτια κοτόπουλο φιλέτο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
- 150 ml σαφράν ζωμό
- 4 κουταλιέςσάλτσα Pesto alla Genovese Barilla
- Λίγες φλοίδες παρμεζάνας
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πώς θα το φτιάξεις:
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα Fusilli Barilla για 9 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα μπούτια κοτόπουλου σε μικρές μπουκιές.
- Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε τις μπουκιές κοτόπουλο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για 2-3 λεπτά.
- Συνεχίζετε προσθέτοντας την ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά και σοτάρετε για άλλα 2-3 λεπτά.
- Προσθέτετε τα Fusilli Barilla, την σάλτσα Pesto alla Genovese Barilla, σβήνετε με τον ζωμό σαφράν και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά,μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα με λίγες φλοίδες παρμεζάνας από πάνω.
e-fresh.gr