Penne Tricolore με Κοτόπουλο & Σάλτσα Barilla Olive

Πώς θα το φτιάξεις:
  1. Βράζετε τις PenneTricoloreσε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία και τις στραγγίζετε aldente
  2. Όση ώρα βράζουν οι PenneTricolore σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την μελιτζάνα σε κυβάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
  3. Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  4. Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 1-2 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  5. Προσθέτετε την μελιτζάνα μαζί με το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά.
  6. Προσθέτετε την σάλτσα BarillaOlive μαζί με τις Penne Tricolore, κατευθείαν από την κατσαρόλα που βράζουν, ανακατεύετε καλά, συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  7. Όταν η μακαρονάδα είναι έτοιμη, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο από πάνω και πασπαλίζετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τι θα χρειαστείς:
  • 500γρ. Barilla Mezze Penne Tricolore
  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλετάκια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 μικρή μελιτζάνα
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 150γρ. σάλτσα BarillaOlive
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

efresh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ