Πώς θα το φτιάξεις:
- Βράζετε τις PenneTricoloreσε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία και τις στραγγίζετε aldente
- Όση ώρα βράζουν οι PenneTricolore σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την μελιτζάνα σε κυβάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
- Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 1-2 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Προσθέτετε την μελιτζάνα μαζί με το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά.
- Προσθέτετε την σάλτσα BarillaOlive μαζί με τις Penne Tricolore, κατευθείαν από την κατσαρόλα που βράζουν, ανακατεύετε καλά, συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Όταν η μακαρονάδα είναι έτοιμη, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο από πάνω και πασπαλίζετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τι θα χρειαστείς:
- 500γρ. Barilla Mezze Penne Tricolore
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλετάκια
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 μικρή μελιτζάνα
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 150γρ. σάλτσα BarillaOlive
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
e–fresh.gr