Υλικά
200 γραμμάρια ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
250 γραμμάρια γάλα ρυζιού
100 γραμμάρια φυστικοβούτυρο
50 γραμμάρια σταφίδες ξανθές
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
λίγο μοσχοκάρυδο
λίγο πάγο
κανέλα (για το σερβίρισμα, προαιρετικά)
Πώς θα το φτιάξεις:
Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτύπα για περίπου 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφαίρεσε από το μπλέντερ το μείγμα και μοίρασέ το σε ποτήρια. Πασπάλισε εάν θες με σταφίδες και κανέλα.
——πηγή: skai.gr