Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου Γιάννη Κιοσελόγλου, στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Τουρκία. Ο Γιάννης Κιοσελόγλου κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο στο Europe Youth Tournament της Ευρωπαϊκής ένωσης επιτραπέζιας αντισφαίρισης(ΕΤΤU) Toυρκίας , στην Under 15.
Το Πανευρωπαϊκό τουρνουά έγινε στην Καππαδοκία από 19 έως 23/3 και ο αθλητής του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Ο Α.Ο “Ποσειδών” ευχαριστεί θερμά τους προπονητές του Χρήστο Τσαρσιταλίδη, Τάκη Τσαρσιταλίδη.
Τελικός των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΣΕΦ 16/3/2025)
Πρωταθλητής εφήβων (Κ19): Κούτρα Γιάννης
Πρωταθλητής παίδων (Κ15): Κιοσελόγλου Ιωάννης -Παναγιώτης
Όπως αναφέρει ο Α.Ο: “Οι 2 αθλητές ανήκουν στον “Ποσειδώνα” Λουτρακίου , ο Κούτρα Γιάννης για την φετινή σεζόν έχει δοθεί με υποσχετική στην ομάδα του Ρεθύμνου.
Τα παιδιά αφιέρωσαν τις νίκες τους στον Κο Λαζαρίδη Γιάννη τον πινγκπονιστικό τους πατέρα στο Λουτράκι που έφυγε την ίδια μέρα από την ζωή. Καλό παράδεισο Κύριε Γιάννη!”
Συγχαρητήρια στους δύο αθλητές και τους προπονητές τους!