Αισθητός και στην Κορινθία ο σεισμός 5,2 βαθμών που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σχοινιά και Στύρων Ευβοίας

Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:30 χθες το βράδυ, με το επίκεντρο να βρίσκεται σύμφωνα με την καταγραφή του Γεωδυναμικού στα Νέα Στύρα Εύβοιας, ταρακούνησε και την Κορινθία και την Αττική.  Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία, η δόνηση ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σχοινιά και Στύρων Ευβοίας. Συγκεκριμένα, το επίκεντρο εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα δυτικά – βορειοδυτικά των Στύρων και το εστιακό βάθος στα 13,6 χιλιόμετρα.

Μέσα σε περίπου 15 λεπτά από τη μεγάλη δόνηση, ακολούθησαν δύο μικρότεροι μετασεισμοί, μεγέθους 2,5 και 2,6  Ρίχτερ. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις δονήσεις από 1,6 ως 2 Ρίχτερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ