Ανακαλύψτε την μοναδικότητα του Κορινθιακού ελαιολάδου και  απολαύστε  την γαστρονομική του αξία! Εμπειρία γευσιγνωσίας σε Κόρινθο & Ξυλόκαστρο

Μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, αφιερωμένη στο Κορινθιακό ελαιόλαδο και τις τέσσερις βασικές ποικιλίες της περιοχής, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρακολουθήσουν τις  εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την συγχρηματοδότηση και τις προδιάγραφες του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council). Αναλυτικά στις δύο ενημερωτικές συναντήσεις που θα γίνουν αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη θα γίνει:

-Παρουσίαση των βασικών ποικιλιών Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

-Γνωριμία με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους.

Εξερεύνηση της γευσιγνωστικής ποικιλομορφίας.

-Γαστρονομική αξιοποίηση στην τοπική κουζίνα.

Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:

Τετάρτη 13.12.23 | 12:00- 15:00μμ – προσανατολισμένο στην εστίαση – Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο

Τετάρτη 13.12.23 | 17:00- 20:00μμ –  Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο

Πέμπτη 14.12.23 | 12:00- 15:00μμ – προσανατολισμένο στην εστίαση – Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2 Κόρινθος).

Πέμπτη 14.12.23 | 17:00- 20:00μμ  Επιμελητήριο Κορινθίας

Ανακαλύψτε την μοναδικότητα του Κορινθιακού ελαιολάδου και  απολαύστε  την γαστρονομική του αξία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ