Υλικά συνταγής
2 μισή κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 μισή κούπα ζάχαρη
Μισό κ.γλ. αλάτι
160 γρ. γάλα
75 γρ. μαργαρίνη
3 αυγά
Μισό κ.γλ. περίπου βανίλια
1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα, χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα.
Μετά, βάζουμε το μείγμα σε φόρμα, την οποία έχουμε βουτυρώσει καλά.
Τέλος, ψήνουμε το κέικ στους 175 βαθμούς Κελσίου, για 1 ώρα περίπου.
Τόσο απλά και εύκολα το κέικ μας είναι έτοιμο.
Καλή απόλαυση!
Συμβουλές
Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να πασπαλίσουμε το κέικ με άχνη.