Υλικά
- 1 μπανάνα
- 1 αβγό
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
- 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
- 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 11/2 φλ. τσαγιού βρώμη
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλ. κανέλα
- Αλάτι, για γεύση
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Λιώστε με ένα πιρούνι την μπανάνα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε όλα τα υγρά υλικά και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Ρίξτε στο μπολ και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Τοποθετήστε το μείγμα στις ειδικές φόρμες για μάφιν γεμίζοντας την κάθε μία κατά τα 2/3.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με βρώμη, ή οποιαδήποτε γαρνιτούρα της επιλογής σας, και ψήστε για 30 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.