ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 5-6 μηλα
- 1 κούπα ζάχαρη
- 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κ.σ. κανέλλα
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 5 αυγά
- 1 κούπα ζάχαρη
- 3 βανίλιες
- 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-
- Βουτυρώνετε το ταψί.
- Πλένετε και καθαρίζετε τα μήλα, τα κόβετε σε φέτες και τα απλώνετε στο ταψί , καλύψτε όλη του την επιφάνεια.
- Σε ένα τηγανάκι λιώνετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλα και περιχύνετε με το μείγμα αυτό τα μήλα.
- Σε ένα μπωλ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, προσθέτετε τη βανίλια και το αλεύρι και χτυπάτε για λίγο ακόμα.
- Ρίχνετε και αυτό το μίγμα στο ταψί με τα μήλα.
- Ψήνετε στους 180° για 35-40 λεπτά.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε (Αποδοχή) ή μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε (Απόρριψη)ΑποδοχήΑπόρριψηΠολιτική Cookies