Υλικά
Λίγος φρέσκος βασιλικός
1 αποξηραμένο φύλλο δάφνης
Ζάχαρη
150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
1 σκελίδα σκόρδο
ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
1 κύβος ζωμού βοδινού, διαλυμένος σε 500 ml νερό
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια με το ζουμί τους, το σκόρδο και το Βιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε το βασιλικό, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και το ζωμό βοδινού και αφήνουμε τη σάλτσα ντομάτα να βράσει για 20 λεπτά περίπου. Αν είναι αραιή, μπορούμε να τη δέσουμε με λίγο κορν φλάουρ.
vitam.gr