Πάνω από 185 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε αποθήκη του Τελωνείου στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, εντοπίσθηκαν σε αποθήκη του Τελωνείου του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατασχέθηκαν -296- πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους -185- κιλών και -300- γραμμαρίων, όπως ανακοίνωσε η  ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου : “Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των ανωτέρω συσκευασιών με τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω συσκευασίες εντοπίστηκαν σε χαρτοκιβώτια, τοποθετημένα επάνω σε παλέτες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε, είχαν μεταφερθεί από χώρα του εξωτερικού, δυνάμει φορτωτικής και δηλωθέν εμπόρευμα πλαστικά πατάκια.

Σημειώνεται ότι, το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση της ανωτέρω ποσότητας κάνναβης, εκτιμάται ότι θα προσέγγιζε τα 1.000.000 ευρώ.

Το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ