Πέρασε στο τελικό των 80μ κοριτσιών Κ16, στην Χαλκίδα, η Λώρα Τσούμπα, αθλήτρια του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Χαλκίδα, η πρωταθλήτρια του Α.Ο. “Ποσειδών” Λουτρακίου στα σπριντ Τσούμπα Λώρα, κατάφερε και πέρασε στο τελικό των 80μ κοριτσιών Κ16, κατακτώντας την 1η θέση στη 6η προκριματική σειρά με επίδοση 10.56’’.

Στο τελικό του αγωνίσματος των 80μ, η αθλήτρια με 10.38’’ έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε την 5η θέση παίρνοντας το εισιτήριο για την Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στη Θήβα το επόμενο ΣΚ 19-20/7 με τις οκτώ γρηγορότερες  αθλήτριες της Ελλάδας.

“Συγχαίρουμε την αθλήτρια μας Τσουμπα Λώρα και τον προπονητή της Γιάννη Κακούρο για την μεγάλη τους επιτυχία και τις σπουδαίες επιδόσεις και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση στη Θήβα”, αναφέρει ο “Ποσειδών” Λουτρακίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ