Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- 6 φέτες μπέικον κομμένο σε μικρά καρέ
- 3 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα
- 1/2 φλ. μαϊντανό
- 1 φλ. λάδι
- 1 κ. σ. μουστάρδα
- 3 κ. σ. ξίδι βαλσαμικό
Τρόπος Μαγειρέματος
-
- Πλένεις καλά τις πατάτες και τις βράζεις με τη φλούδα τους για 50 περίπου λεπτά
- Ρίχνεις μια κουταλιά λάδι στο τηγάνι και σοτάρεις το μπέικον
- Στο ίδιο λάδι σοτάρεις το κρεμμύδι
- Καθαρίζεις τις πατάτες και τις κόβεις σε μεγάλα καρέ και τις σοτάρεις
- Προσθέτεις το μπέικον και τα κρεμμύδια ανακατεύοντας απαλά
- Σε ένα μπολ βάζεις τη μουστάρδα και το ξίδι και ανακατεύεις καλά
- Βάζεις τις πατάτες σε μια σαλατιέρα, προσθέτεις το μπέικον και τα κρεμμύδια, τη σως με το ξίδι και τη μουστάρδα από πάνω.
- Πασπαλίζεις με μαϊντανό και είναι έτοιμη.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε (Αποδοχή) ή μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε (Απόρριψη)ΑποδοχήΑπόρριψηΠολιτική Cookies