Άγνωστοι κατέστρεψαν το αγαλματάκι στα Περιβολάκια (που τοποθετήθηκε πριν από λίγες ημέρες).! Η ανάρτηση του Βασίλη Μπαλάφα

 Άγνωστοι έσπασαν, (προκαλώντας αρχικά ρωγμή), το αγαλματάκι που τοποθετήθηκε πριν από λίγες ημέρες , με φροντίδα του προσωπικού Αυτεπιστασίας του δήμου και του Αντιδημάρχου Ιωάννη Καρασσάβα στα Περιβολάκια, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στο σημείο,  προκαλώντας οργή ! 

“𝚾𝛀𝚸𝚰𝚺 𝚻𝚰𝚻𝚲𝚶” είναι το σχόλιο του Γ.Γ του Δήμου Κορινθίων Βασίλη Μπαλάφα στην είδηση και ο κος Μπαλάφας συνεχίζοντας αναφέρει επίσης τα εξής:
“Χτες το βράδυ άγνωστοι κατέστρεψαν το αγαλματάκι που πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε στην πλατεία Περιβολάκια της Κορίνθου και του οποίου δεν είχε ολοκληρωθεί η τελική εγκατάσταση.
Το αγαλματάκι δέχτηκε τουλάχιστον δύο κλωτσιές (εκτίμηση). Η πρώτη δεν στάθηκε ικανή να το ξηλώσει και το έσπασε στη μέση του κορμού. Η δεύτερη στο υπόλοιπο μέρος το ξήλωσε από τη βάση του.
Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η ολοκλήρωση της εγκατάστασης αφού είχε ήδη προηγηθεί και ο φωτισμός με ειδικό προβολέα.
Οι Υπηρεσίες περισυνέλεξαν τα κομμάτια.
Και κάπως έτσι ολοκληρώνεται και η σχετική συζήτηση. Με αφετηρία και επίλογο.
Αυτά.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ